Moottoripyörät

Koeajolla

Pyörää olen siis hankkimassa ja minulla oli sovittuna koejajo Frank Nymanilla Suzukin GSX-R 1000cc pyörästä. Frank siinä kyseli että minkäslaisella pyörällä olen ajellut. Siinä vaiheessa tuli jo hiki pintaan kun piti kertoa, että en juuri millään koska sain vasta tämän viikon tiistaina kortin. Frank katseli vähän siihen malliin, että uskaltaako tuota antaa koko pyörää koeajettavaksi, suositteli 600cc pyörää ensimmäiseksi. Lopulta sain kuitenkin koeajoluvan. Kyllähän siinä väkisinkin meni suupielet kaareen kun kahvasta käänsi. Vääntö lähti heti alakierroksilta sellaisella voimalla että ei paremmasta väliä. Helppoa on ajelu tuollaisella voimanpesällä kun ei tarvitse paljoa hämmentää vaihteita.
Oli vaan Frankillä aika kova pyynti tuosta vuoden 2002 mallin GSX-R:stä(hiukan alle 14k€). Eihän tuolla ollut ajettu kuin 18000km, mutta paljon olisi saanut hintaa tiputtaa että olisin tuota harkinnut.

Kävin sitten Bike Worldissä katselemassa Hondan Firebladea, koska se oli oikeastaan se pyörä mistä olin eniten kiinnostunut. Siellähän se kiilteli mustana, hyppäsin selkään ja kivahan siinä oli istua ja takapenkkiläinenkin tykkäsi. Esim Kawasakin ZX-10R:n takapenkki oli kuulemma aika kauhea istuttava. Siihen malliin tykästyin tuohon Hondaan että olihan siitä tarjous pyydettävä ja itse asiassa sen jo hyväksyinkin, joten pyörä on siis hankittu. Maanantaina pitäisi olla tuo hyppysissä puoliltapäivin, mitenkähän sitä malttaa olla töissä 😉

Honda CBR 1000 RR Fireblade

Onhan tuo hemmetin kova pyörä ensimmäiseksi pyöräksi, mutta kaipa tuolla pärjää kunhan malttaa olla tarkkana sen kaasun kanssa ettei käy huonosti.

3 thoughts on “Koeajolla

  1. Tiukan näköinen peli.

    Custom-tyylisten pyörien ystävänä olen pannut merkille, että noilla kyykkypyörillä ajetaan ne pahimmat mällit eli kannattaa ottaa iisisti, vaikka pyörässä vauhtia riittäisikin. Auton kanssa kun törmää, jää aina hopeinen mitali kaulaan, vaikka syy löytyisikin autoilijasta.

  2. Ja tiukka se onkin, mitä nyt voi 138km ajon perusteella sanoa. Eipä tuota ole tullut tosin rääkättyä kun pitäähän tuo ajaa sisäänkin. Mahtavastihan tuo vääntää jo alakierroksilta, tosi mukava ajettava. Eipä minulla ole mitään tarvettä näyttää muille miten tuo kulkee kun sen tietää että se kulkee enemmän kuin tarpeeksi.

    Tottahan tuo varmasti on että pahimmat mällit ajetaan juurikin kyykyillä, mutta syyllinen löytyy kyllä penkin ja tangon välistä joten pyörätyyppiä ei voi syyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *