RuokaYleinen

Illanvietto

Käytiin eilissä päivänä pitkästä aika isolla kylällä yläkerran naapureiden kanssa. Illan ohjelmassa oli ruokailu ja elokuvissa käynti. Haettiin piletit varauksesta ja paineltiin kohti Namaskaaria josta oli pöytä varattuna. Matkalla eksyttiin Biancoon josta tuli ostettua mustat nahkakengät. Monetkohan nahkakengät mullakin tuolla kaapissa oikein makaa, ei tartte ihan heti mennä kenkiä ostamaan. Kun aikaa oli niin käväistiin vielä Mokossakin, mutta mitään ei tarttunut tällä kertaa mukaan vaikka tuolla oli muuttomyynti menossa. Päästin vihdoin syömään Namaskaariin. Ihmeteltiin että miksi tarjoilija puhuu vain englantia kun ollaan kuitenkin Suomessa. Eipä tuo nyt meitä haitannut, mutta ajattelin vaan sellaisia jotka ei kieltä osaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Alkuun näyttää aina siltä ettei ruokaa ole tarpeeksi kun se tulee niissä pienissä kipoissa, mutta lopuksi tuntuu aina olevan ihan täynnä. Tytöt vähän valitteli että oli tulista ruokaa, onneksi mangolassi helpotti pahinta poltetta.

Lampsittiin elokuviin Kinopalatsiin katsomaan "Mustaa jäätä". Elokuva kertoi kolmiodraamasta jossa oli näyttelijöinä Outi Mäenpää, Martti Suosalo ja Ria Kataja. Tykättiin kovasti ja välillä sai oikein nauraakin kunnolla. Elokuva alkoi normaaliin kotimaiseen tapaan eli ensiksi oltiin ilkosillaan :). Aika harvassa on ne kotimaiset elokuvat missä ei paljasta pintaa vilauteta, vaan eipä tuo haittaa. Pitäs käydä useammin liikkuvissa kuvissa tuolla isolla kylällä kun oli niin kivaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *