Moottoripyörät

Mopottimessut 2008

Mopottimessut oli ja meni jokunen viikko sitten ja parina päivänä tuolla tuli vierailtua. Tuli mentyä heti perjantaina aamusta siinä toivossa ettei olisi paljoa porukkaa, taisi olla vain aika moni muukin ajatellut samoin kun paljonhan tuolla oli sakkia paikalla. Sunnuntai oli ihan ok päivä käydä, ei tarvinnut ihan kauheassa ryysiksessä silloinkaan olla. Eipä nuo messut nyt mitään ihmeellisyyksiä tarjonneet, samanlaiset olivat kuten aina. 2008 Blade;Ihmettelin kyllä Ducatin osastolla sitä Desmo RR:n esillepanoa, se kun oli pienessä aitauksessa metalliketjulla eristettynä. Olisivat laittaneet noinkin hienon pelin kunnon jalustalle esille niin olisi saanut arvoisensa paikan. Uutta bleidiä piti tietysti käydä taas vakoilemassa ja ihan hyvältähän se näytti näin livenä kun kuvissa se ei oikein vakuuttanut. Aika paljonhan tuohon rakkineeseen on tullut taas uutta ja kulkee ilmeisen lujaa mitä nyt jotain testiraportteja on tullut netistä katsottua. Nyt vaan sitten odotellaan että kelit vähän lämpeis niin pääsisi ajelemaan ihan oikeastikin ettei tarttis vaan päristä pyörän päällä. Eilenhän tuo oli aika kivasti jo plussan puolella kun auton mittari näytti 8,5 astetta. Muutama viikko vielä ja sitten se meno alkaa.

Kuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *