Moottoripyörät

Tänään…

…oli hieno päivä. “Piti” lähteä kesken päivän hakemaan Hondan CBR 1000 RR Fireblade Bike Worldistä. Maksoin rahat firman tilille ja nakkasin kaikki ajokamppeet niskaan. Bussilla metrolle ja keskustaan, keskustasta bussilla Lauttasaareen. Huom! Kypärä eikä hanskat olleet päässä matkan aikana :D. Siellä sitten kirjoiteltiin paperit valmiiksi ja työnnettiin pyörä ulos. Myyjä täräytti pyörän käyntiin ja tuumasi pyörän savutessa että ei hätää, ei se ole tulessa ;). Tehtaalla laitetut rasvat vaan savusivat aika reilusti. Savun hälvettyä kapusin pyörän selkään ja väänsin kahvasta. Kylläpä lähtikin sitten miehekkäät äänet, kunnon murinaa ja kierrokset nousivat herkästi. Ei muuta kuin kypärä päähän ja baanalle.

Suuntasin länsiväylän kautta kehä1:lle ja takaisin Pitäjänmäelle työpaikalle. Tuli tuolla pätkällä huomattua, että kone vääntää nöyrästi jo alakierroksilta ja vaihteita ei tarvitse hämmentää koko ajan. Pyörä kulkee vakaasti kuin kiskoilla ja on ällistyttävän helppo ajaa näinkin vähällä ajokokemuksella. Töissä kerkesi jo useampikin käydä istumassa pyörän satulassa ja aika moni tykkäsi pyörän ulkonäöstä enkä ihmettele yhtään. Pyörä on kyllä todella kaunis, melkein voisi tuoda tuon olohuoneeseen talvehtimaan ;).

Päivän aikana tuli ajeltua tuollaiset 140km ja hymy on herkässä, eipä tule mitään pahaa sanottavaa mieleen. Tuli tosin kämmenet kipeäksi päivän ajoista. Tuo tosin saattaa olla ohimenevää kunhan tuohon pyöräilyyn tottuu. Jokohan lähtisi nukkumaan niin seuraava päivä tulisi nopeammin 😀

2 thoughts on “Tänään…

  1. Muista sitten, että Bladella ajetaan nahoissa (mieluiten esim. Alpinestars tai Dainese) eikä missään tix-tex-purjeissa! Toinen tärkeä juttu on päästä mahdollsimman nopeasti eroon siitä Singeriltä kuullostavasta vakioputkistosta ja hankkia tilalle joko Yoshimuran (Japanissa tehty, ei USA:n Yoshimuralla) tai Akrapovic Racing- kokoputkisto sekä Power Commander. Nimim. Jo vuosia äänekästä ja nopeaa Blade- kyytiä sekä CBR900RR:llä että CBR1000RR:llä

  2. Nahkat on olleet päällä alusta asti, vähän alkaa olla jo viileätä ajella noissa kamppeissa. Kyllähän sitä varmaan tulee jossakin vaiheessa hommattua tuo putki/putkistokin, mutta eipä tuo ole ajankohtaista ainakaan tänä vuonna, ehkä sitten ensi kesänä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *