Yleinen

Frandsen Mini Tepee

Käytiin etsimässä tässä jokunen aika sitten kaupungilta yöpöydälle lamppuja niitä kuitenkaan saamatta. Ainut paikka mistä löytyi sopivan näköisiä lamppuja oli Wanda, mutta sieltäkään ei olisi saanut kuin yhden kappaleen ja kahta kuitenkin haettiin. Sopiva malli oli Design by Frandsenin Mini Tepee. Selasin kotiin päästyä nettiä ja löysin Tanskasta liikkeen nimeltä BilligLys josta noita sai tilattua. Muutaman meilinvaihdon jälkeen tilasin kaksi lamppua siihen rahaan millä Suomesta olisi saanut yhden eli aika tavalla on katetta kotimaisissa kaupoissa. Katselin kaupasta muitakin lamppuja ja sama hintaero jatkui jokaisen lampun kohdalla. Eli jos meinaa hommata enemmänkin designlamppuja niin kannattaa ainakin katsastaa kyseinen kauppa. Puolisentoista viikkoa meni tilauksesta kun tavarat olivat kotona. Tilausta ilmeisesti hidasti jotkin pyhäpäivät Tanskassa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *