Yleinen

Kihlat

Tässä kun ollaan kymmenen vuotta Kikin kanssa jahkailtu niin nyt päätettiin yllättää kaikki menemällä kihloihin näin vanhoilla päivillä :).  KihlatItse kihlapäivä on 19.4.2008. Sormukset saatiin tänään reilun kolmen viikon odottamisen jälkeen. Käytiin joitakin paikkoja kiertelemässä ennen kuin mentiin Union Designiin ja aika äkkiä kävi selville että mistä rinkulat hommataan. Kihlat teki Petri Pulliainen joka sattuu olemaan samalta kylältä kotoisin kuin Kirsikin eli Leppävirralta. Mikä parasta niin sormus tehtiin omien toiveiden mukaan ja samalla sai jutella itse tekijän kanssa. Eipä me muutoinkaan haluttu ottaa samanlaisia kihloja kuin mitä lähes kaikilla muilla on. Nyt vaan pitää totutella sormuksen kädessä pitämiseen, tuntuu oudolta kun ei ole tottunut mitään sormuksia pitämään aikoihin. Sormukset on vieläpä aika jyhkeät kooltaan (8mm leveät molemmilla) ja painavatkin jonkin verran. Huomaa varmaan jos pääsisi tippumaan. 

One thought on “Kihlat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *