Kahvi

Kaffea hakemassa

Kävin viikolla hakemassa kahvia Kaffecentralenista kun oli taas päässyt pavut loppumaan. Näin pitkästä aikaa Sannin espressokoneen takana ja sain hienon capuccinon poronsarvi latte artilla varustettuna eteeni. Aika ketterästi näkyy väääntyvän erilaiset kuviot, toista se on meikäläisellä :). Kyllähän sitä jonkun perus sydämen saa tehtyä jo jollakin tavalla eli kehitystä on itselläkin tapahtunut.

Koettivat taas kaupitella minulle Bezzeran BZ07:aa kun olen valitellut Silvian hitautta. Olishan tuo varmaan hyppäys ylöspäin kaikessa, tosin joutuisi sitä kuvettakin sitten kaivamaan. Tiukkaa hintaa en tullut kysyneeksi, mutta tuon mallin hintalapussa luki 1200€. Mitähän tuosta Silviasta saisi jos sen möisi pois? Samalla tekis sitten varmaan mieli vaihtaa tuo Rockykin johonkin annostelijamattomaan malliin, ei tulis niin paljoa hukkakahviakaan. 

Siinä samalla reissulla puhuivat jostakin uudesta paahtimosta jonka kahvia tulee kohtapuoleen myyntiin. On kuulemma todella hyvää kahvia, esim suodatinjauhatus on taivaallista tosin niin kai on sitten hintakin. Jos oikein muistan niin paikka oli Kaffa Roastery. Täytyy kokeilla kunhan saavat tuota myyntiin. Ainakin Kaffecentralen myy kahvin papuinakin ettei tarvitse valmiiksi jauhettua ostaa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *