Moottoripyörät

30tkm huolto

Alkaa olla bladessa mittarissa 30tkm ja tässä viikolla teetin huollon JV-Motorsportilla. Eipä tuossa juuri muuta tehty kun vaihdettiin öljyt ja suodatin. Kuulemma takajarruissa oli ollut vähän toisen puolen pala kuluneempi kuin toinen, ilmeisesti siellä oli joku paikka vähän jumissa. Nyt pitäisi noidenkin taas kulua tasaisesti. Eipä tuota takajarrua tule juuri käytettyä ajossa, mitä nyt ehkä kaupungissa hitaasti edetessä.

Pitäs varmaan käydä takarengas vielä ostamassa ensi viikon Kemoran ratasettiä varten. Onneksi pääsen Helin kyydissä pakulla perille asti eli Huhtaniemeen josta varasin mökin. Tällä kertaa onkin sitten radalta tiedossa videota kun pyörässä on teline kameraa varten. Pitää varmaan ottaa läppäri mukaan, että saa purkaa kameran muistikorttia aina settien välissä. Kiva päästä radalle pitkästä aikaa, ekaa kertaa tänä vuonna. Saapahan samalla pari päivää huilia töistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *