Kahvi

Kaffa Roastery: GO’MORRON!

Kävinpä eilen taasen Kaffecentralenissa piipahtamassa kun Sanni ja Ulrika oli aiemmin mainostaneet että heille tulee uutta suodatinpaahtoa uudesta paahtimosta nimeltä Kaffa Roastery. GO'MORRON!Otin tuota Kaffan Go'Morronia 500gr mukaan kun Sanni sitä niin kovin kehui. Näytti olevan tuoretta tavaraa kun pavut oli paahdettu 29.5.2008 eli viikko sitten. Kotiin kun pääsin niin hetihän tuota piti testata. Ihanan pehmeäähän tuo oli suodattimen läpi valutettuna ja useampi kuppi siinä meni samalta istumalta. Täytyy nyt aamusta vielä koettaa miltä maistuu pressopannulla tehtynä. Normaalisti on tullut juotua suodatinkahvit ihan noista perus espressopavuista jauhettuna, ehkäpä nyt voisi siirtyä ostamaan näitä Kaffan papuja tuohon suodatinkäyttöön ja sitten jotain muuta espressokoneeseen. 

Sannihan tuo mainosti että menee pitämään kesäkahvilaa Kankaisten tilalle Hämeenlinnan lähelle. Siellä kuulemma käytetään juurikin näitä Kaffan tuotteita. Täytyypä poiketa tuolla kesän mittaan. 

Edit: voin muuten kertoa että pressopannulla tehtynä kahvista tuli aivan törkeän hyvää, tarvii kohta hakea toinenkin pussi kun alkaa tuo loppumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *