Audio / VideoMoottoripyörät

Ahvenistoa kiertämässä

Oli tuossa viikolla varattuna firman puolesta rata muutamaksi tunniksi ja kelikin suosi joten ajamaan päästiin. Tänä vuonna olikin eka kerta kun kävin Ahvenistoa kiertämässä. Virittelin kameran pyörään kiinni ja läksin rataa kiertämään. Aluksi tuntui taas siltä ettei hommasta tule mitään ja kellottelin lähes 10 sekkaa hitaampia aikoja kuin viime vuonna. Hissukseen alkoi ajaminen sujua edes jotenkin ja kehtasin laittaa kameran päälle. Loppua kohden alkoi vauhti olla viime vuoden tasolla. Viimeisen setin kurvailin kaverin perässä hitaassa ryhmässä kun se halusi videokuvaa omasta ajamisestaan. Olis varmaan aika valaisevaa saada itsestäkin vastaavaa kuvaa.

Videokuvaa ahvenistolta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *