Audio / VideoMoottoripyörät

Ja taas Ahvenistolla

Lauantaina tuli taas käytyä Ahvenistolla pörräämässä .orgin ratavuorolla. Heippa kävi vielä nakittamassa ratapoliisiksi heti aamusta, joten ajelin sitten keltaiset liivit päällä hitaan ryhmän mukana ja sitten vielä heti perään keskiryhmässä. Täytyypä sanoa että aika rankkaa on vetää 40 minuutin ajovuoro, väliin 20 minsaa taukoa ja taas 40 minsaa ajoa. Saa tankata nestettä ihan koko ajan ja silti tuntuu ettei juo tarpeeksi. Keskiryhmässä oli aika tavalla isot nopeuserot kun nopeat ja keskinopeat olivat samassa ryhmässä. Aika hyvin tuntui kuitenkin pysyvän paketti sielläkin kasassa nopeuseroista huolimatta. Kerran tosin sattui omalle kohdalle tilanne joka säikäytti. Kahvilan mutkan jälkeen olin rupeamassa ohittamaan edellä ajanutta kuskia kun samalla takaa tuli R1:nen ohi ihan vierestä, ei jäänyt kovin paljoa väliä minun ja R1:sen välille. Joillakin on ehkä vähän turhan kiire ohittaa kun pitää noin läheltä pyyhkiä menemään. Kiva päivä oli pärtsätä vaikka koko päivää en jaksanutkaan ajaa ja väsyneenä ei kannata liikaa urheilla ettei käy huonosti.

Ratavideota Apparalta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *