Moottoripyörät

Nyt se seisoo…

…nimittäin moottoripyörä. Alkaa olla kelit jos sellaisia että eipä tuota kehtaa enää ottaa sitä riskiä että tulisi kontattua. Tiistaina aamulla menin pyörällä töihin ja täytyy sanoa että parempi olisi ollut jos olisin jättänyt pyörän talliin ja tullut autolla. Oli nimittäin Kulosaaren silta aika tavalla liukkaan oloinen, siinä sitä mentiin kieli keskellä suuta. Samoin oli Ilmalan siltakin liukas. Jätin pyörän suosiolla työpaikan halliin ja tulin julkisilla kotiin rahvaan joukossa ;).

Keskiviikkona alkoi näyttää siltä että torstain keli on aika tavalla heikko siihen aikaan kun pyörä täytyisi ajaa huoltoon. Pirautin huoltoon ja kysyin, että onnistuuko tuoda pyörä päivää ennen odottamaan huoltoa ja onnistuihin se. Siinä sitten loskan keskellä ajelin pyörän huoltoon. Onneksi huolto on parin kilsan päässä työpaikalta niin ei tarvinnut pitkään matkaa ajella vaikkei tie niin liukas ollutkaan. Näytti olevan viisas ratkaisu nimittäin tänä aamuna oli tie kyllä aika tavalla jäässä aamulla, tuskin olisin selvinnyt pystyssä huoltoon asti jos sitä olisin edes ruennut yrittämäänkään.

Käytin pyörää 1000km huollossa JV-Motorsport Oy:llä, tätä paikkaahan kehuttiin kovasti TM:n moottoripyörähuoltojen vertailun yhteydessä. Eipä tuosta pahaa sanottavaa itsellekään jäänyt. Huollon hinnaksi tuli 112€, ei tuo nyt kovin pahalta kuullosta, vaikka eipä tuossa tonnin huollossa taideta paljoa muuta tehdä kuin öljyn ja suodattimen vaihto + jotain tarkastuksia. Mitään negatiivista en ole tuosta huollosta kuullut, tuntuu kaikki olevan kovin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hintoihinkin.

Aika tulee olemaan pitkä kun sitä kevättä odottaa, miten ihmeessä minä selviän sinne asti :cry:. Pitää käydä silittelemässä pyörää tasaisin väliajoin, ei tässä muu auta kun kärsiä. No ensi kesänä otetaan sitten ilo irti koska kausi jäi minun osalta niin lyhyeksi kun kerkesin ajella vain 2,5 viikkoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *