Moottoripyörät

Makkara @ Porkkala

.Org järjesti tänäkin vuonna makkaranpaiston Porkkalassa merellisissä maisemissa. Makkara @ PorkkalaKeli suosi ihme kyllä tätä reissua ja kylläpä passasi porhaltaa Porkkalan mutkia. Paikalle makkaranpaistoon oli löytänyt monta kymmentä muutakin motoristia. Enpä ole tainnut tänä kesänä olla mukana yhdessäkään ajelussa, kelit osasyynä ja muuten ei ole vaan jotenkin tullut lähdettyä mukaan. Se kyllä tuli tuolla huomattua että iso osa porukasta on vaihtunut niistä ajoista jolloin olin ryhmäajeluissa mukana. Muutamia tuttuja naamoja oli vieläkin toki mukana ja vähän siellä jo ihmeteltiin että missäs olen ollut kun ei ole ajoissa näkynyt mukana. Kesä on kyllä ollut masentava noiden ajokelien takia, ei paljoa huvita lähteä märällä ajelemaan. Ehkä ensi kesänä kaikki on toisin, toivoa sopii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *