Kahvi

Kaffa Espresso Version 2.2 Latte

Piipahdin KC:ssä tässä viikolla kahvinhaussa. Näyttivät vaihtaneet järjestystä liikkeessä ja uusi työntekijäkin oli ilmaantunut viime kerrasta.  Ostin Kaffan Go'Morronia ja El Salvadoria joita tulee eniten juotua nykyään. Kaffa Espresso Version 2.2 LatteOlin jo tekemässä lähtöä kun Ulrika huuteli vielä perään että olenko maistanut uutta Kaffan 2.2 Lattea ja enhän minä ollut. Se sopii kuulemma todella hyvin maitokahveihin. Otin sitten tuotakin mukaan kokeeksi. Oli muuten paahdettu 29.9.2008 eli tosi tuoretta tavaraa. Kuulemma papujen kannattaa antaa olla pakkauksessa muutaman päivän ajan ennen kuin noita alkaa käyttää. Eilen valmistin tuosta sitten cappuccinoa. Valui muuten suht paksuna koneesta pihalle, tällä tavalla on kaikki tuoreet kahvit valuneet aiemminkin. Tuntui tosiaan toimivan hyvin cappuccinossa. Alkaa kaapeissa olla jos jonkin näköistä purnukkaa joissa on papuja säilössä. Pitää vaan merkitä purkit hyvin että pysyy kärryillä että missä on mitäkin laatua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *