RuokaYleinen

KitchenAid Artisan

Eilen saatiin kotiin uusi kodinkone jota oltiin jo useampaankin otteeseen meinattu hommata eli yleiskone. KitchenAidin Artisanissa viehätti muotoilu ja tottakai sekin että KitchenAid valmistaa kestäviä ja toimivia koneita. KitchenAid ArtisanOnpa tuossa koneessa 5 vuoden täystakuu joten luulisi kestävän. Tuntuu olevan kone tosiaan vankkaa tekoa kun painoakin on aika reippaasti. Kaikki toiminnot on manuaalista ja mitään ylimääräistä ei koneesta löydy. Tehoa ei ole kuin 300w ja jos tätä vertaa näihin 1000w yleiskoneisiin niin alkaa tietenkin ihmetellä että saako tällä mitään aikaiseksi. KitchenAidin teho siirretään suoraan sekoituspäihin ja näin ei tehdä normaalisti. Tämän vuoksi tehoakaan ei tarvitse tuhlata niin paljoa. Kyllä nyt passaa taikinoita pyöritellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *