Audio / Video

Tykkitelinettä ym. sälää

Viime viikonloppuna käytiin etsimässä tykille kattotelinettä keskustasta. Netistä katselin etukäteen mahdollisimman matalaa telinettä että saisin tykin mahdollisimman lähelle kattoa. Tämä siksi että tykki on aika iso ja näyttää aika raskaalta jos se roikkuu puolisen metriä katosta irti. Löysin sitten Vogel'silta sopivan mallin. Kävin vielä hakemassa johtolistaa että saa piuhat nätisti piiloon. Nyt tykki nököttää nätisti katossa. Huomasin vaan sellaisen seikan että nyt kun tykki on katossa niin tykin valo heijastuu hieman kiiltävän valkoisesta seinästä takaisin niin että maalauksen jäljet näkyvät. Tilasin sitten tykille kankaan, että pääsisi noista ikävistä heijastuksista. Saas nähdä että milloin se saapuu, kolmisen viikkoa oli toimitusaika. Ruuduksi tulee Grandviewin 92" kiinteä kangas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *