KahviRuokaYleinen

Messuilua

Käytiin piipahtamassa Messukeskuksessa katsomassa Viini, ruoka & hyvä elämä ja kirjamessut. Kirjamessuilta ei tarttunut mitään haaviin. Ehkä olis voinut jonkin ruokakirjan ostaa, mutta eipä sattunut mitään houkuttelevaa silmiin. Ruokapuolella tuli viihdyttyä paremmin, tosin vähän olin pettynyt kuitenkin tarjontaan. Muutamiin kojuihin oli niin pitkät jonot ettei viitsinyt jäädä jonottamaan maistiaisia. Viinille oli varattu yllättävän iso alue ja se näytti vieläpä olevan aika tyhjillään. Jotain valkosipulilla maustettua juustoa tuli ostettua kotiin asti. Jotenkin on jäänyt sellainen mielikuva että aiemmin oli paremmat tarjoilut kuin nyt. Kahvipytinkejä tuli kierrettyä ja näyttihän tuolla olevan tuttujakin paikalla sumppia tekemässä. Ostin Creman osastolta uutta Kaffa Roasteryn Monsoon Malabaria. Samalla kertoivat että Kaffan toimintaan pääsee tutustumaan 31.10.2008 klo. 14-18. Vois melkein käydä katsomassa että miten sitä kaffetta oikein tehdään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *