Moottoripyörät

Talvilepo

Eilen tuli vietyä pyörä talviteloille kun alkoi kelit olla jo niin kylmät ja kylmempää vaan luvattiin tulevalle viikolle. Ei tullut mittaria katsottua talliin viedessä, mutta oliskohan sitä tullut tänä vuonna ajettua vain 3500km eli todella vähän. Ei vaan yksinkertaisesti huvita ajella vesisateessa. Kilometreistä varmaan 40% tuli ajettua radalla eli katupäristely väheni roimasti. Toivotaan että ensi vuonna kelit suosisi edes vähän enemmän niin voisi heittää jonkin pidemmän reissunkin. Kuluvana kesänä kun ei pitkiä sateettomia jaksoja juurikaan ollut vaan tuntui että vettä tulee lähes joka päivä. Jospa sitä taas maaliskuussa pääsisi pärisemään pitkin maita ja mantuja, nyt vaan jäädään odottelemaan kevättä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *