Yleinen

Biffy Clyro

Ihan sattumalta huomasin tässä joku aika sitten että Tavastialla esiintyy Biffy Clyro jota kuulin joskus aikoinani MTV TWO:lta. Koetin löytää Biffyn levyjä kaupasta mutta eipä vaan sattunut silmään eikä noita kipaleita radiossakaan oikein soinut. Tilasin levyt sitten Play.com:sta. Nyt tuntuvat soittavan radiossa ainakin Mountains-kipaletta. Tavastialla ei ollut mitenkään kauheaa tungosta kun pitivät yläkerrankin kiinni, alakerrassa oli kyllä porukkaa aika kivasti joten tunnelmaakin piisasi. Lämppärinä oli kotimainen Clarkkent. Nimi ei oikein sanonut mitään, mutta soiton myötä tuli tuttujakin kappaleita. Biffy alkoi soittelemaan joskus kympin jälkeen kunhan saivat ensiksi kamansa säädettyä kuntoon, oli muuten aika muhkeat soundit noilla. Show oli kyllä vauhtia täynnä ja soittivat sitten hemmetin lujaa. Välillä kävi mielellä että särkeekö niiden kamat vai minun korvat ;). Soittovehkeet tuntuivat olevan lujilla kun kuulemma aiemmin sound checkissä oli joku laite syttynyt palamaan ja itse shown aikana joku vahvistin päätti olla toimimatta. Tuota pientä säätöä lukuunottamatta oli kyllä hyvä keikka, rock rock! Jäädäänpä odottamaan seuraavaa keikkaa, ens kerralla vois kyllä ottaa earit mukaan ettei korvissa piippaisi kahta päivää niin kuin nyt teki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *