RuokaYleinen

Ravinteli-ilta

Käytiin eilen istumassa iltaa kaupungilla kun yksi ulkomailla asuva kaveri oli tullut käymään kotonaan välillä. Meille oli varattu pöytä Rivolettosta kuudeksi. Paikka oli suhteellisen pieni, mutta kivan oloinen ravintola. Meinasi olla vähän vaikeuksia valita että mitä ottaa kun kaikki ruoat listalla olivat niin houkuttelevia. Otin alkupaloiksi riimihärkäcarpaccion mozzarellalla ja oliivisalsalla, oli muuten oikein hyvää. Tätä taisikin tilata varmaan puolet meidän pöydästä. Viiniksi otettiin talon viiniä (Caldora Sangiovese Terre di Chieti 2007). Siinä oli jotenkin yllättävän imelä alkumaku, muuten se oli ihan ok. Itse pääruoaksi tuli otettua pastaa ja tarkemmin linguinpastaa vuohenjuustolla, artisokalla ja pinaatilla. Vähän yllätyin annoksen koosta kun se oli niin iso, ei tarvinnut käydä snägärin kautta tuon jälkeen. Artisokkia voisin syödä vaikka millä mitalla ja jos vaan satutaan sellaiseen kauppaan missä on herkkutiski jossa on artisokkia niin niitä pitää saada, nams. Jälkiruoalle on aina tilaa joten otin Crème Brulèen vadelmalla joka ei pettänyt nytkään. Harmi vaan ettei saatu pidempää pöytävarausta että oltaisiin voitu jäädä tuonne istuskelemaan vielä joksikin aikaa. Mentiin sitten Coronaan muutamalle. Ennen kotiinlähtöä piipahdettiin vielä Nollassa, ihan kivan näköinen paikka jossa ei ole tullut aiemmin käytyäkään. Sieltä suunnattiin taksilla kotia kohden kun ei jaksettu junaakaan odotella. Kiva oli käydä kylillä pitkästä aikaa ja nähdä kavereita. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *