MoottoripyörätValokuvaus

MP´09

Sunnuntaina tuli käytyä katsomassa mopoja messukeskuksessa. Olin heti aamusta ovella ja jonoa näytti olevan jo siinä vaiheessa aika reippaasti. Yamaha R1Aamusta pääsi kuitenkin katselemaan suht rauhassa pyöriä eikä mitään hirveätä ryysistä syntynyt. Aprilian osastolta kävin katsomassa uutta RSV4:sta joka oli aika jees. Ducatilla olis montakin hienoa mallia (esim. Streetfighter ja 1198S) tosin hinnat on aika rapsakat jos muihin kulkineisiin vertaa. Samaten KTM:n RC8 R olis hieno pyörä ainakin ulkonäöltään, raan näköinen peli. Sen verran näytti lama puraisseen näytteilleasettajia että mopojen päällä ei keikkunut niin paljoa naisia kuin aikaisempina vuosina. Lienekkö siitä johtunut että kamerasta löytyi normaalia vähemmän kuvia 😉

Kävin katsomassa itselle uusia kenkiä Reliatecista kun entiset alkaa olla aikansa nähneet. Olisin ostanut SiDin Vertigo Corsat, mutta niitä ei saanut mustina kun koot puuttuivat. Kuulemma tuo malli poistuu myynnistä uuden tieltä ja ilmeisesti uusien hinta nousee korkeammaksi. Eipä nuo vanhatkaan ilmaiset olisi olleet koska lähes 300€ olisi niistä saanut pulittaa.

Kuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *