Ruoka

Lasagne con melanzane

Eli suomeksi siis munakoisolasagnea tuli tehtyä. Munakoiso on tällä hetkellä oikeastaan meikäläisen suosikki jos kasvisruokaa meinaa tehdä. Ensimmäiseksi tein pastataikinan valmiiksi ja nakkasin sen jääkaappiin. Siivuttelin munakoisot ohkaisiksi siivuiksi ja pistin ne itkemään kitkeryytensä pois. MunakoisolasagneSeuraavaksi tein tomaattikastiketta säilyketomaateista (Mutti, pomodorini di collina) johon laitettiin lisäksi sipulia, valkosipulia, basilikaa ja kasvisliemikuutio. Paistelin munakoisosiivut öljyssä pehmeiksi ja toisella kädellä tein valkokastiketta johon tuli mausteeksi vain suolaa, mustapippuria ja muskottia. Kun kaikki alkoi olla valmista niin ei muuta kuin latomaan lasagnea kasaan. Väleihin laitoin lisäksi parmesaania, mozzarellaa ja basilikaa. Päällimmäiseen kerrokseen laitoin vain valkokastiketta ja mozzarellaa. Uunia näytin tälle setille noin 180 asteessa reilun puolisen tuntia ja ei kun syömään. Voin kertoa että tuli syötyä vähän liikaa koska niin hyvää tuosta tuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *