Audio / Video

Vahvistimen päivitystä taasen

Päivittelin vahvistimen softaa jo toistamiseen ja tällä kertaa vuorossa oli korjaus kuvapuolelle. Yamahan RX-V1800 vahvistimessahan oli sellainen puute ettei se toistanut kaikkia väsisävyjä vaan jätti sekä tummista että vaaleista päistä osan sävyistä toistamatta. Värien skaalan pitäisi toistua 0-255 tasolla, mutta RX-V1800 pystyi vain 16-235 tasoon. Puutteen huomasi esim. kun koetti kalibroida tykkiä kohdalleen niin joitakin värisävyjä ei vaan saanut esiin tämän puutteen takia. Päivityksen latasin Saksan Yamahan sivuilta. Ladattavassa tiedostossa on mukana ohjeet päivitykseen. Itse tiedosto on wav-päätteinen eli se pitää polttaa audio-cd:lle että päivitys onnistuu. Sitten vaan vahvistin päivitysmoodiin ja cd soimaan ja vahvistin on päivitetty noin kuuden minuutin päästä. Päivitys tuhoaa kaikki asetukset, joten ne kannattaa ottaa talteen Receiver Manager softalla ja ajaa sitten takaisin päivityksen jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *