Moottoripyörät

Kausi avattu

Eilen keli oli jo niin lämmin ettei voinut vastustaa kiusausta vaan kävin hakemassa mopon tallista ja kävin heittämässä lenkin. Kävin katsastamassa ihan ensimmäiseksi rengaspaineet ja yllättävän paljon oli ilmaa hävinnyt renkaista. Pitäis ehkä vielä tarkistaa omalla mittarilla ettei vaan huoltsikan mittari näyttänyt omiaan. Pyörittelin tässä lähimaastossa ja kävin katsastamassa pienemmätkin tiet. Pienemmät tiet olivat vielä niin hiekassa että aika varovasti sai mennä, ehkäpä niitä käydään kohta lakaisemassa pois. Pitäis käydä jossain isolla parkkiksella reenailemassa jarrutuksia ja hidasajoa. Jollekin ruosteenpoistokurssillekin tulee varmaan mentyä tänäkin vuonna. Konit ne tuntuu aina piristyvän talven aikana kummasti kun tuntuu ettei kahvaa uskalla kääntää ihan miten sattuu. Syksyllä ne tuntuu jo vähän laiskoilta ;). Tästä tämä kausi taas käynnistyy, jippii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *