Moottoripyörät

Uudet popot

Alkaa meikäläisen mopovarusteet olla jo vähän sellasessa hapessa että pitäis uusia hommata. Aloitin varustehankinnat uusista kengistä joita kävin katselemassa ReliaTecissa. Keväällä jo mopomessujen aikaan katselin Sidin Vertigo Corsia, mutta silloin ei löytynyt kokoja mustassa värissä. Sidi VorticeNyt näytti noitakin olevan hyllyssä, mutta noistapa oli tullut jo uusi mallikin ulos (Vortice). Joitakin parannuksia oli noihin tullut kuten vaihdettavat pohjat jotka tosiaan kuluvat aika tavalla. Myöskin kengän saa istumaan paremmin jalkaan kun noita kiristysremeleitä on enemmän. Tuuletuskin näyttää paremmalta uudessa mallissa. Ainut huonompi puoli mikä tulee mieleen on se että nuo on hankalammat pukea jalkaan, mutta eiköhän nuokin opi pukemaan nopsaan kun muutaman kerran harjoittelee. Pitäis vielä löytää kunnon nahkapuku ja vielä sellanen millä passaa radallakin ajella eli polvipalat täytyis löytyä.

4 thoughts on “Uudet popot

  1. Kuitenkin salaa haluat itekin samanlaiset :). Onneks nuo ei oo ihan yhtä jäykät jalassa kun laskettelumonot.

  2. Sen verran tähän edustajana täytyy sanoa, että nopeammat oli pukea Vertigo corsa mallin kengät, kun nuo uudet Vorticet, mutta muutaman harjottelukerran jälkeen menee aika nopeesti jalkaan. Vorticet on tehty nimenomaan ratakäyttöön ja ajamiseen. kioskipyörittelyyn en Vorticea suosittelisi, mutta se joka hakee kunnon ajokenkiä ei mitään tarralenkkareita ostakkaan. Rata-ajoa, kun miettii niin vorticessa parannettu ilmastointi, suojaavuus, säätömahdollisuus ja sitä kautta istuvuus. Huippu kenkä siis kyseessä. Tämä laskettelumono juttu kuullaan aina, kun tulee uusi hipo hipo kenkä markkinoille, näin kävi myös Vertico corsan kanssa. Vielä pienenä mainoksena, että kioski ja stuntti miehille on sitten olemassa ihan omat kenkänsä Streetburner ja Blade, nekin tosiaan Sidin mallistoa.

    Terveisin,
    Antti / Tokimoto Oy
    Loffer / .org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *