PS3

PS3 keypad

Olin etsinyt sopivaa näppistä PS3:een jo jonkin aikaa, koska pelkällä ohjaimella on hankala näpytellä tekstiä. Kaverilta oli kerran lainassa Logitechin diNovo Mini, mutta sekään ei oikein vakuuttanut. Eilen ihan sattumalta huomasin Stockkalla käydessä hyllyssä Sonyn tekemän näppiksen joka kiinnitetään suoraan peliohjaimeen. PS3 keypadNäppis toimii bluetoothilla ja sen voi ladata samalla kaapelilla kun ohjaimenkin. Aika hyvin tuntuu onnistuvan kirjoitus noinkin pienellä näppiksellä. Näppäimistössä on läppäreistä tuttu touchpad. Touchpad pitää aktivoida napilla ja sitten vaan liikuttelet sormea näppiksen päällä niin kuin normaalillakin touchpadillä. Eipähän tarvitse tuoda olohuoneeseen isoa näppäimistöä rojottamaan muiden laitteiden lisäksi. Tämä on must hankinta kaikille PS3:n omistajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *