Kahvi

Guatemala Antigua

Guatemala Antigua: hieno, pehmeä kahvi, jossa suklaamainen jälkimaku. Näin lupaa Robert’s Coffeen sivut tästä kahvista. Ei muuta kuin Rancilion Rocky hommiin ja pavut puruksi. Jauhan tuolla myllyllä oikeastaan karkeinta jauhatusta mitä vaan saa. Tulos on suurinpiirtein pannu- ja suodatinjauhatuksen välistä.

Guatemala Antigua & Billington's Sugar Crystals

Kahvinkeitin tulille ja maistamaan. Olihan se pehmeää, mutta suklaamaista jälkimakua en kyllä maistanut. Hyvää paruskahvia, mutta kyllä se edellisellä kerralla ostamani Ethiopia Mocca Sidamo oli mielestäni parempaa, jotenkin siinä oli vahvempi maku sen olematta siltikään kitkerää. Guatemala Antiguan kilohinta on 23,60€/kg eli se on jonkin verran halvempaa kuin tuon Ethiopia Mocca Sidamo (29,20€/kg). Hyvää kahviahan se tämäkin oli, ei siitä pääse mihinkään. Vielähän tuolla Robert’s Coffeen valikoimissa riittää useammaksikin kerraksi maisteltavaa.

Kahviin on ollut tapana laittaa lisäksi sokeriakin maidon lisäksi. Aikaisemmin käytin ihan perus kidesokeria, mutta sitten löysin Stockmannilta Billingtonin sokerikiteitä ja niihin jäin koukkuun. Jotenkin ne vaan maistuu paremmilta ja kyllähän tuo näyttääkin paremmalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *