ValokuvausYleinen

Weeping Willows

Tulipa käytyä kuuntelemassa Tavastialla Weeping Willowsia. Joskus on tullut joitakin biisejä kuultua radiosta, mutta mitenkään faniksi en tunnustaudu. Eipä tuonne varmaan olisi tullut edes lähdettyä jos ei olisi kaveri pyytänyt mukaan. Hyvä että pyysi, koska eipä tuo yhtään hullummalta kuulostanut. Weeping Willows Tavastialla 23.11.2005 Normaaliin tapaan tulee oltua ihan liian aikaisin paikan päällä ja sitten saa odotella että soitto alkaa. On tässä tietenkin syynsä että tulee mentyä ajoissa, saa nimittäin paremman paikan valokuvausta varten. Joka kerta kun olen Tavastialla käynyt niin aina olen roudannut kameran mukaan. Vähän oli heikot valot valokuvausta ajatellen, mutta kyllähän tuolta joitakin ihan ok kuviakin tuli otettua. Keikkoja kuvatessa olen käyttänyt Canonin 70-200mm f/2.8 IS USM:ää. Tuossa riittää valovoimaa ja tarkennusnopeuskin on kohdallaan. Kuitenkin tälläkin keikalla joutui käyttämään ISO400-800 väliä että valo riittäisi edes jotenkin. Alkaa tuolla Canonin 10D:llä tulla kohina esiin kun ISO800 on käytössä.

Kaiken kaikkiaan keikka oli hyvä, ihan siinä jalka alkoi vipattamaan ;).

Kuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *