Yleinen

Talvi tuli

Vihdoinkin edes jotain lumen tapaista sataa taivaalta ja se tiesi minulle renkaanvaihtoa, koska minulla oli vielä kesäkumit alla. Avokki oli kovin innoissaan hommasta ja halusi vaihtaa renkaat. Se on nyt niin innoissaan autoilusta yleensäkin kun autokoulunkin aloitti vihdoin ja viimein. Perjantaina alkoi tosiaan näyttää siltä että ehkä se talvi sieltä tulee ja päätettiin että sunnuntaina vaihdetaan talvirenkaat alle.

Aamulla kävin hakemassa varastosta renkaat peräkonttiin odottamaan renkaanvaihtoa. Pesin vielä autonkin Shellillä itsepesussa ennen kuin avokki ehti töistä kotiin. Ihmeen hyvä pito oli muuten noilla Nokian NRHi renkaillakin liukkaalla tiellä. Onhan ne lähes uutta vastaavat kun kesällä ne ostin.

Kun avokki vihdoin saapui kotiin niin paineltiin suoraan halliin vaihtamaan renkaita. Nakkasin tunkin alle ja nostin autoa hivenen. Nyt oli avokin vuoro näyttää kyntensä kun piti irroittaa pyörä. Koetin siinä kovasti neuvoa sen ensimmäisen renkaan irtisaamisessa, mutta kyllä se innostus laantui ennen kuin kerkesi alkaakaan ;). No vaihdoin sitten itse loput avokin katsoessa sujuvasti vierestä ;). Kesäkumit nakkattiin vielä varastoon ja homma olikin ohi. Paineet pitää käydä tarkastamassa huomenissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *