Moottoripyörät

Vierailu tallilla

Kävin katsomassa miten pyörä jaksaa tallissa. Siellä se nökötti huppu päällä samalla paikalla mihin sen olin viimeksi jättänyt. Huppu pois ja nopealla loikalla penkille nautiskelemaan. Otin vielä huoltopukin pois niin pääsin paremmin liikkeelle, meinasi olla vähän hankalaa kun oli aika ahdasta. Siinä sitten työntelin pyörää hullunkiilto silmissä ja lienekkö olleet vielä huuletkin törröllään lepattaen ;). Pörinää en ainakaan myönnä.

Oli minulla ihan oikeaa asiaakin tuonne, kun kävin ostamassa ReliaTec Oy:stä Motorexin Power Plussaa joka estää kondenssiveden muodostumista. Loppujen lopuksi en tiedä onko tuosta sitten mitään hyötyä kun eipä tuolla juuri lämpötilat vaihtele, joten mistäpä sitä kondenssivettäkään kertyisi.

Power Plus

Taisihan tuolla melkein tunti mennä tunnelmoidessa. Tulis jo se kesä niin ei tarvitsisi tyytyä pelkkään istuskeluun pyörän päällä tyhmä ilme kasvoilla ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *