Perhe

Perheenlisäystä tulossa

Papin aamenesta taisi alkaa meidän pienokaisen elämä, koska suurinpiirtein noihin aikoihin arvelivat neuvolassa raskauden alun sattuvan. Laskettu aika ekan ultran jälkeen on 25.4.2010 eli näillä näkymin saisin hienon lahjan, koska omat synttärit ovan 30.4. Hyvin muistan Kikin ilmeen kun hän esitteli ensimmäistä raskaustestiään, kädet tärisi ja vähän taisi silmäkulmatkin kostua. Kolme testiä piti tehdä ja vielä sittenkin tuntui Kiki epäilevän että onko tämä nyt totta. Ekassa ultrassa ainakin näki, että siellähän se vauva olla köllötteli kaikessa 4,2cm mitassaan (11 viikkoa). Olivan saaneet Jorviin uuden ultran ja sitä vasta opettelivat käyttämään. Näytti sillä ainakin saavan hyvin kuvan noinkin pienestä naperosta. Siellä se heilutteli käsiään ja jalkojaan. Oli kyllä hienoa nähdä pienen elämän alku. Kovasti tässä odotetaan ensi kevättä ja toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun asti. Hankintoja pitäisi tehdä aika reippaasti vaikka jonkin verran saadaankin tavaraa siskolta ja veljeltä. Naapurin Hannalta saatiin myös avustusta. Auto pitäisi käydä vaihtamassa farkkuun kun ei tuo hatchbackki oikein toimi noissa hommissa.

3 thoughts on “Perheenlisäystä tulossa

  1. Luin juuri tästä Jarkon blokista iloisesta vauvauutisesta. Kirsiltä kuulin jo aikaisemmin. Raskaaksitulo on aina ihme. Onnellista ja hyvää esikoisen odotusta teille! Pyhäinpäiväterveisin, Henna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *