Valokuvaus

Tuotevalokuvausta

Jonkin verran on tullut nyt harrastettua tätä blogia varten tuotevalokuvausta kun pitäähän tänne kuviakin saada ettei pelkkää tekstiä tarvitse lukea. Normaalisti otan nuo kuvat joko Tamronin SP AF 90MM F/2.8 Di Macrolla tai sitten Canonin EF 50mm f/1.4 USM:llä. Taustana ihan normaali valkoinen pahvi. Salamaa tulee myös käytettyä ja omatekoinen softbox on myös tuossa salamapäässä kiinni. Kamerassa on kiinni lisäksi Canon Speedlite Transmitter ST-E2.

Calvin Klein K3027100

Olisihan se kiva saada joku tätä varten tehty teltta, mutta kyllähän tuolla pahvillakin on pärjännyt ihan ok. Lastolitellä olisi kyllä sen näköisiä tarvikkeita millä saisi tuotekuvauksesta enemmän irti, mutta saapa nähdä tuleeko noita hommattua.

2 thoughts on “Tuotevalokuvausta

  1. Tuli vilkaistua tuolta Foto-Walserilta noita telttoja ja tuossa 60€:n tietämissä liikkuvat ilman lamppuja. Lamput pyörivät tuossa 100€:n tuntumassa eli tuollainen 200€:n paukku noista tulisi posteineen. Cubelite näyttää olevan jonkin verran kalliimpi kuin tuo Foto-Walserin kauppaama Walimex. Pitää vielä katsastaa kotimainen hintataso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *