Yleinen

Joulua odotellessa

Viimeisetkin lahjat on nyt sitten ostettu eikä kauppoihin tarvitse enää palata tungeksimaan. Tänä vuonna oli tarkoitus ostaa vähemmän joululahjoja, mutta toisinhan tuossa taas kävi. Useampi kassillinen näyttää taas tulleen ostettua kaikenlaista tavaraa.

Perjantaina olisi tarkoitus livistää töistä etuajassa jotta kerkeäisi edes jotenkin säädylliseen aikaan synnyinseudulle lihapatojen ääreen. Voihan se olla että jonkin verran on ruuhkaa tiedossa varsinkin kun perjantaille on luvattu ikävää ajokeliä. Onneksi on tuo Lahti-Heinola väli kunnossa niin jono vetää ehkä vähän paremmin kuin mihin on tottunut. Maaningalla olisi tarkoitus käydä tapaninpäivän tansseissa(sunnuntaina vaikka tapaninpäivä onkin maanantaina) kun siitä on muodostunut jo perinne. Tuolla tapaakin usein vanhoja tuttuja joita näkee juurikin sen kerran vuoteen. Maaningan kirkonkylällä kun ei ole kuin yksi ravintola niin sinnehän ne kaikki tutut siis tulevat. Maanantaina täytyisi lähteä sitten ajelemaan takaisin kun tiistaina on työpäivä. Ei tullut otettua vapaaksi tuota väliviikkoa. Säästin edellisen kesän lomista yhden viikon ja aion pitää sitten keväällä pari viikkoa putkeen lomaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *