Perhe

Varusteiden hankintaa

Pikku hiljaa tässä pitää alkaa varustautumaan uuden asukkaan tuloon ja joitain hankintoja ollaan jo tehty. Ensimmäiseksi ostettiin Stokken Tripp Trapp syöttötuoli vaikkei tällä hankinnalla mikään kiire olisikaan ollut. Tuoli on muutoin hieno ja toimivan oloinen, mutta pehmusteiden irroittaminen on tehty hankalaksi, koska iso osa tuolia pitää purkaa että pehmusteen saa pois. Ei olisi ollut mikään iso homma saada tuohon toimiva ratkaisu. Stokkella näyttäisi olevan jonkinlainen sanelupolitiikka hintojen kanssa, koska jokaisessa kaupassa jotka löysin kotimaan kamaralta tuolia myydään eurolleen samalla hinnalla. Eilen tilattiin turvakaukalo (Brio Primo) ja siihen sopiva jalusta. Jalustan saa kiinni joko turvavöihin tai isofix-kiinnikkeisiin. Sänky pitäisi myös löytää ja mielellään sellainen mistä saisi ainakin toisen laidan irroitettua. Hoitopöytäkin pitää hommata, mutta huoneen pienuus aiheuttaa harmaita hiuksia ja yhtenä mallina ollaan mietitty Brion Wall pöytää. Tuo hankkimalla tilaa kyllä säästyisi, mutta miten hyvin liene sitten toimii tuollainen malli? Hankalin ostos lienee vaunut. Jonkin verran ollaan kauppoja kierrelty ja vaunuja työnnelty, että jonkinlainen kuva on muodostunut siitä mitä halutaan. Hinnathan noissa on ihan tähtitieteellisiä ainakin kotimaassa. Saksasta tilaamalla näyttäisi säästävän noin 30% hinnasta, joka tarkoittaa useampaa satasta. Toinen juttu onkin sitten takuu, että mahtaako se toimia ulkomailta ostetuissa vai ei? Ja miten paljon yleensäkin laadukkaissa vaunuissa on korjattavaa?

Viikko sitten käytiin toisessa ultrassa ja mahan asukki näytti voivan hyvin ja kaikki asiat näyttivät olevan mallillaan. Painoa asukilla oli arvion mukaan 330gr eli on vielä aika pieni mötkäle, mutta äkkiä se siitä kasvaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *