Yleinen

Maatilapuoti

Käväistiin hakemassa kuusi Kirkkonummen Maatilapuodista viikonloppuna ja samalla tehtiin vähän muitakin ostoksia. Maatilapuodissa tulee vierailtua suhteellisen usein, kun sieltä saa lähialueen herkkuja hyvään hintaan. Paikka näyttää olevan todella suosittu, koska vaikka saavut hyvissä ajoin ennen ovien avaamista niin porukkaa on jo ovella jonossa. Sisään kannetaan itseleivottuja tuotteita ja puodista voit ostaa vaikkapa heidän itse tekemiään jauhoja, ryynejä, leseitä ja toki monenlaista muutakin. Katselin esim. leseiden hintaa niin ei siinä ollut pussilla hintaa kun kilosta pyydetään 0.85€. Koetappa löytää samalla hintaa vastaavaa ketjujen kaupoista. Joka kerta pitää sumpit juoda ja tuolta saa lisukkeeksi aivan mahtavaa ranskalaista suklaakakkua tai sitten vaikkapa sitruunapiirasta ja hinta ei myöskään päätä huimaa. Sumpit kun on juotu niin mukaan tarttuu monasti vuokaleipää ja jotain pullia. Kahvitteluthan maksetaan sitten kassalla muiden ostosten yhteydessä. Henkilökunta on mukavaa ja tuolla käydessä saa aina hyvän mielen, mahtava paikka.

Kirkkonummen Maatilapuoti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *