Yleinen

2006

Noin se vaan vuosi taas vaihtui. Oltiin eilen liikenteessä Essin, Jennin (Kirsin ja Essin opiskelukaveri) ja Kirsin kanssa. Sovittiin että mentäisiin ensin yhdelle Cuplaan. Talsittiin tuonne ja istahdettiin alas kengät märkinä kun keli oli niin huono. Kirsin kanssa siinä ihmeteltiin kun paikka oli lähes tyhjä, pari tyyppiä taisi olla vaan meidän lisäksi. Essi ja Jennikin saapuivat ja otettiin ne yhdet ennen syömään menoa.

Essi oli ystävällisesti varannut meille pöydän Tapas y Tintosta. Tapaksia ei ole tullutkaan vielä koskaan syötyä joten uusi kokemus oli edessä. Päästiin sisälle ja kyseltiin meidän pöytää. Pöytä ei ollut vielä valmis vaan jouduttiin odottamaan hetkinen kun se laitettiin kuntoon. Paikka oli kyllä todella pieni ja aika meluisa. Päästiin lopulta istumaan nurkkapöytään, viereisessä pöydässä oli iso seurue joka piti hillitöntä meteliä, hyvä kun omaa ääntänsä kuuli. Saatiin ruokalistat ja minä tilasin kylmiksi tapaksiksi Katalonialaista tomaattileipää, pinaattipiirasta ja vuohenjuustokastiketta ja lämpimiksi pariloitua vuohenjuustoa ja tomaattirelissiä, jättikatkarapuja ilmakuivatun kinkun kera ja sitruunalla ja valkosipulilla maustetun kanavartaan. Kylläpä oli pöytä täynnä kun lautaset saapuivat, vähän turhan ahdasta kun tuntui ettei mahdu enää syömään. Ruokajuomia ei koskaan kyselty vaan tuotiin vaan vettä pöytään. Piti sitten itse kysellä että joskohan sitä saisi jotain muutakin palan painikkeeksi. Tilattiin sitten litran karahvi valkoviiniä pöytään. Tomaattileipä oli hyvää, mutta esim. pinaattipiiras ei ollut mitenkään ihmeellistä. Varsinkin se vuohenjuustokastike oli aika mauton. Pariloitu vuohenjuusto tomaattirelissillä oli hyvää, mutta jättikatkaravut (nämä oli unohtunut tilauksesta ja piti tehdä erikseen) olivat liian suolaisia. Kanavarras oli hyvää, tosin kanaa olisi voinut kypsentään vähemmän jotta se olisi ollut pehmeämpää. Jälkkäriksi otin vielä Espanjalaisen creme bruleen, ihan ok mutta parempaakin on tullut saatua. Vaikka pöytä olikin täynnä tarjottavia niin eipä noilla vielä kovin isoa nälkää olisi voitettu kun annokset olivat aika pieniä. Otettiin lasku ja hinnaksi tuli reilu 20€/hlö. Oli pakko lähteä kun Essi alkoi nostelemaan “pommejaan” ravintolan pöydälle ;).

Lähdettiin kohti keskustaa ja Essi siinä kävellessä lähetteli perhosia intoa puhkuen. Meillekin se jakoi noita lähetettäväksi ;). Diananpuistossa piti käydä myös ampumassa vielä jotain patoja. Tuolla tuli joku ranskalainen tyyppi kysymään että missä on Lost & Found ja samaan hengenvetoon kertoi että “I’m not gay, I’m not gay” ;). Neuvottiin sitten sille paikka ja palkaksi se avasi kuohuviinipullon ja otettiin siitä siivut. Sinne se lähti talsimaan, mutta ohi näytti menevän ;). Kai se lopulta löysi perille kun näytti ainakin olevan siinä ihan lostarin vieressä pyörimässä. Me mentiin We Got Beefiin ja eipä tuota tuollakaan kovin täyttä ollut. Istuttiin sitten tuolla loppuilta. Seurattiin huvittuneena kun meidän viereiseen pöytään tuli André Wickström. Eipä mennyt kauaakaan kun hänen seuraansa alkoi pukata jos jonkin sortin naista. Johonkin pisteeseen asti tuo on varmaan ihan mukavaakin, mutta voi tuosta tulla kyllä yliannostuskin kun ei saa hetken rauhaa kun aina on joku kimpussa. Niin se vaan näyttää julkisuus joitakin kiehtovan enemmän kuin toisia. Oliskohan minunkin pitänyt mennä sitten jututtamaan Marita Hakalaa tuolla Cuplassa ;). Vaille kaksi lähdettiin kotia kohden kun alkoi väsy iskeä osaan porukasta. Essillä oli vielä yksi pommi kassissa ja se piti käydä tuhoamassa Ruttopuistossa. Otettiin taksi Simonkentän kohdalta ja eikä tarvinnut jonottaa ollenkaan kun saatiin tuo lennosta.

Toivotaan parempaa vuotta 2006 vaikka ei tuossa edellisessäkään mitään valittamista ollut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *