Valokuvaus

Kestää ja kestää…..

Kylläpä ne nyt hieroo kameraa huollossa oikein huolella. Reilun kolmisen viikkoa olen nyt odotellut sitä valmistuvaksi. Kennohan siinä meni vaihtoon kuolleen pikselin takia. Toivottavasti tässä uudessa ei ole enää samaa vikaa, kun netistä on tullut lueskeltua että noita kuolleen pikselin omaavia kameroita on ollut enemmänkin liikkeellä. Jotkin kennonsa vaihdattaneet ovat saaneet uuden kameran tilalle jossa on ollut sama vika. Tällä välin olen kuvaillut 10D:llä ja kylläpä se tuntuu suorastaan karsealta 5D MKII:n jälkeen. Se kun on hidas, etsin on pimeä, LCD on pieni ym. muita juttuja mitkä nyt syö miestä kun on päässyt paremman kameran makuun. Täytynee huomenna alkaa soittelemaan kameran perään kun mitään ei tunnu kuuluvan sieltä suunnasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *