Valokuvaus

Kamera huollettu…

…mutta kuntoon se ei tullut edelleenkään. Olivat vaihtaneet siis kameraan kennon ja kun kotiin pääsin niin tietenkin koetin että onko kuolleet pikselit nyt poissa. Eihän ne tietenkään olleet vaan nyt sieltä loisti yksi pikseli edellistäkin kirkkaampana. Soitin sitten JAS-Tekniikkaan ja kysyin että oliko kamera tarkistettu noiden varalta. Vastaus kuului että “oletuksena on että kenno on kunnossa” ja siksi sitä ei tarkastettu. Olihan kamerassa uutenakin kuollut pikseli, joten miksi se ei voisi olla uudessa kennossakin. Varsinkin tuollaisen vian toteaminen kestää ehkä minuutin siitä kun alat ottamaan videota ja tarkastat sen tietokoneen ruudulta. Ei pitäisi olla liikaa vaadittu että olisivat tehneet tuollaisen tarkastuksen. Alkaa vaan vähän kypsyttää kun JAS:lla saa ravata vähän väliä saman vian takia. Tekisivät homman kunnolla niin kaikki pääsisivät paljon vähemmällä harmituksella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *