Kahvi

Kahvihäppeninki Stockalla ym…

Viikonloppuna käväistiin pyörähtämässä isolla kylällä. Tilattiin Mooblesta kirjakaappi mittatilauksena nykyisen Ikean hyllyn tilalle. Nykyinen hylly on avonainen, joten se kerää pölyä, uusi on umpinainen kolmen oven kaappi. Katseltiin kyllä valmiitakin kaappeja, mutta ne tahtoo olla vähän turhan syviä vai kuinka monella on yli 40cm syviä kirjoja? Tilattu kaappi on syvyydeltään 34cm ja siitä kun ottaa kaapin rakenteen viemän tilan niin kirjoille jää ~30cm tilaa syvyyssuunnassa ja se riittää vallan mainiosti. Viitisen viikkoa on toimitusaika, vanha Ikean hylly menee naapurille.

Stockalla tuli myös käytyä katsomassa meininkiä kun siellä on Argoshallissa jotkin kahvihäppeningit. Ostin tuolta muutamat Mokkamestareiden kahvit mukaan, mutta ainakin maistettu Rwanda Mukombwa oli vähän turhankin tujun makuista. Pavutkin oli paahdettu todella tummiksi ja jos vertaa vaikka Kaffan espressopapuihin niin nämä suodatinkahvipavut olivat paljonkin tummempia. Toivottavasti nuo kuvan kaksi muuta sumppia ovat parempia maultaan. Kahvikoneet joita tuolla oli esillä olivat enimmäkseen täysin automaattisia koneita jotka ei oikein meikäläistä sytytä, pitäähän siinä sumpin teossa olla itse mukana muutenkin kuin vain nappia painamassa eli manuaalikone sen olla pitää.

Ensi viikolla pitääkin mennä katsomaan Gastro 2010- tapahtumaan kuka vie pokaalin Vuoden Barista kilpailussa.

Rwanda Mukombwa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *