Yleinen

Luistelukausi alkoi

Vihdoin pääsee täälläkin luistelemaan kun on ollut pikkuisen heikkoa tämä talven alku. Soitin toissapäivänä kaverille ja kyselin että kiinnostaisiko sitä lähteä pelailemaan jääkiekkoa. Kaveri kävi tarkistamassa Mustikkamaan kentän ja sinne tuntui pääsevän niin sovittiin että käydään lauantaina kokeilemassa. Kaveri yritti vielä houkutella sen kavereita mukaan jotka on olleet muinakin talvina pelailemassa. Eipä noita tosin yhtään ilmaantunut kun kaikilla tuntui olevan menoa ja olihan tuo varoitusaikakin melko lyhyt.

CCM 652 Super Tacks

Käytiin sitten Arin kanssa kahdestaan kun muita ei ilmaantunut. Vähän oli haparoiva olo kun kopista pihalle pääsin, mutta äkkiä sitä meni taas entiseen malliin. Jää oli kyllä heikossa kunnossa ja aika ohueltakin tuo näytti. Lähinnähän tuo meni luisteluharjoitukseksi miehien puutteen vuoksi, mutta kivahan tuo oli käydä pitkästä aikaa luistelemassa. Jospa sitä pääsisi ensi kerralla laittamaan ihan pelit pystyyn. Aikoinaan tuli pelattua paljon jääkiekkoa kun kaukalo oli lähellä ja paljon kavereita jotka pelasivat. Joka päivä tuli käytyä pelaamassa vähintään se pari tuntia kerrallaan, siinä sai läski kyytiä ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *