Yleinen

FC Venus

Käytiinpä eilen pitkästä aikaa elokuvissa. Varattiin liput elokuvaan nimeltä FC Venus.

FC Venus

Pääosissa on Petteri Summanen ja Minna Haapkylä. Koko homma lähtee siitä kun miesten joukkue (FC HeMan) on varannut liput jalkapallon MM-kisoihin Saksaan ja jossakin vaiheessa homma käy miesten vaimoille ilmi. Siitäkös naiset suuttuvat ja päättävät lyödä vedon, jos naiset voittavat niin miehet lopettavat jalkapallon katsomisen ja pelaamisen + matkaan kulutetut rahat päätyvät naisille. Jos taas miehet voittavat niin naiset eivät saa enää koskaan motkottaa jalkapallosta. Naiset saavat kasata joukkueen niistä henkilöistä joiden kanssa FC HeManin miehet ovat olleet sängyssä ;). Tämän pykälän avulla naiset saavat joukkueeseen Caritan (Laura Malmivaara) joka on pelannut ammatikseen jalkapalloa Usassa kun FC HeManin Sebastian (Janne Virtanen) lankeaa häneen. Eero (Juha Junttu) paljastuu vielä homoksi ja tytöt saavat Markuksen (Jerry Wahlforss) vahvistukseksi. Tyttöjä valmentamaan saapuu ulkomaillakin valmentanut Lauri Rautakoski (Taneli Mäkelä) joka on myös Annan isä (Minna Haapkylä).
Annan ja Peten (Petteri Summanen) suhde on koetuksella ja lopulta Anna muuttaakin pois yhteisestä kodista. Lopulta oli pelin aika. Tytöt olivat Annaa lukuunottamatta pienessä sievässä ennen pelin alkua koska he olivat menettää toivonsa kun Caritakin joutui lähtemään takaisin ulkomaille ennen peliä ja Annakin oli ollut teillä tietymättömillä. Anna tuli skootterilla hakemaan tytöt peliin, Leena (Eija Mikkonen-Budsko) hyppäsi kyytiin. Muut tytöt tulivat perässä. Pelin tytöt joutuivat aloittamaan Annan ja Leenan voimin kun muut olivat vielä matkalla kentälle. FC HeMan teki ensimmäisen maalin. Lopulta loputkin naiset saapuivat paikalle ja Caritakin oli palannut takaisin ja peli saattoi jatkua. Tiukan väännön päätteeksi peli meni tasan viimeisellä sekunnilla. Loppu hyvin, kaikki hyvin tyyppinen ratkaisu.

Elokuva oli hauska ja viihdyttävä eli positiivinen yllätys odotuksiin nähden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *