ValokuvausYleinen

Kuvia

Kävin tässä viikko takaperin kuvaamassa musiikkiteatteriesitystä jossa on minun yksi lapsuudenkaveri mukana. Juha pyysi minut kuvaamaan esitystä, tarkoituksena oli siis saada kuvamateriaalia niiden Suurihiiri-ryhmälle ja myös esityksen mainoksiin.

Kahdessa lehdessä on tähän mennessä ollut minun ottamia kuvia. Eilisen (9.1.2006) Kaupunkilehti Vartissa (s.9) oli juttu ja kuva esityksestä.
Tämän päivän (10.1.2006) Hesarissa osiossa C8 oli toinen kuva ja juttua esityksestä. Kuva oli vieläpä kohtuu iso eikä mikään postimerkki. Huomasin kuitenkin, että eihän siellä minun nimeä mainittu ja sekös harmittaa. Vartissa oli kuitenkin nimi niin kuin pitääkin.

Aiemmin ei minun ottamia kuvia olekaan ollut missään mediassa esillä mutta nyt on pää auki, jospa se tästä lähtisi. Ihan kiva on kyllä nähdä omia tuotoksiaan lehdessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *