Moottoripyörät

Dainese Wave

Tässä kun on aikaa mietiskellä kaikenlaista mopoiluun liittyvää ennen kauden alkua niin tuli mieleen tuo mahdollinen kaatuminen mopottimella. Kuulemma on olemassa vain kahdenlaisia motoristeja: niitä jotka ovat kaatuneet ja niitä jotka tulevat kaatumaan ;). Ajattelin varautua tuohon mahdolliseen kaatumiseen hankkimalla kunnollisen selkäpanssarin nahkatakin alle. Onhan tuossa MP-Asun Jimi nahkatakissa jonkinlainen “panssari”, mutta aika heiveröiseltä se tuntui varsinkin tämän Dainesen Waven jälkeen. Waven hommasin Lauttasaaren Bike Worldistä ja hinnaksi jäi 110€ tinkauksen jälkeen.

Dainese Wave

Aika hengittävältä tuo ainakin tuntuu mutta kesällähän tuon sitten näkee että hiostaako tuo. Panssarista näkee läpi, sisällä on alumiinista tehty hunajakennorakenne vastaanottamassa iskua. Panssari tuntuu mukavalta ja tarkoitus onkin pitää tuota aina päällä, koska mitäpä se suoja kotona kaapissa auttaisi.

Kylläpä ajohalut heräsi kun oli nahat päällä, naama mutrussa laitoin kuitenkin vielä kamppeet kaappiin odottamaan kevättä :(. Pakko se on vielä koettaa malttaa mielensä sinne huhtikuun alkuun asti, toivotaan että silloin viimeistään pääsee baanalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *