TietotekniikkaValokuvaus

Zenphoto

Päivittelin parisen päivää sitten galleriasoftan uuteen ja kuvia pyörittää nyt Zenphoto. Olihan tuossa hommaa siirtää kaikki kuvat uuteen galleriaan ja sitten kun piti vielä päivittää kaikki linkit WordPressistä jotka osoittivat gallerioihin niin se lisäsi urakkaa entisestään. Jossain vaiheessa vähän kylmäsi kun hyppäsin pois admin-tilasta ja koetin mennä hetken päästä sisään uudelleen niin eipä ohjelma kelpuuttanutkaan salasanaa. Olin sitten jo kerennyt unohtaa juuri annetun salasanan :). Siinä vaiheessa ei oikein naurattanut. Softasta pystyi kuitenkin lähettämään salasanan resetoinnin, mietin vaan että minnekähän se mahtaa sen lähettää kun ei muistaakseni antanut email-osoitetta minnekään. Muistelin jossain nähneeni jonkin zenphoto@….-osoitteen ja tekaisin sitten sellaisen itselleni. Koetin uusiksi resetointia ja eipä sinne vaan mitään meiliä tullut. No kävin jossain vaiheessa gmailissa ja siellähän niitä resetointimeilejä oli iso nippu. Näköjään alkaa muisti pettää koska olin sitten kuitenkin antanut osoitteen sinne softan syövereihin ja linkin kautta näin sitten sen tunnuksenkin millä pääsin taas sisään galleriasoftaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *