ValokuvausYleinen

Kemopetrol

Yllätys Kemopetrolilta! Kävin katsomassa Kemopetrolin keikkaa 18.12.2004 Tavastialla ja kuviakin tuli silloin otettua. Lähetin kuvat Kemopetrolin porukalle. Jokunen kuukausi tuosta Marko otti yhteyttä ja pyysi lupaa yhden kuvan käyttöön heidän tulevan promolevyn kuvitukseen. Tuolla levyllä oli siis tarkoitus lähteä kiertämään Euroopan levy-yhtiöitä ja koettaa saada bändiä myytyä muuallekin kuin Suomeen. Tuota levyä ei siis ollut tarkoitus myydä kaupoissa vaan sen tarkoitus oli vaan promota bändiä. Lopulta kävi kuitenkin niin että koko homma haudattiin. Vähän harmittelin tapahtunutta, olisihan se ollut kiva nähdä oma ottama kuva levyn kuvituksessa.

Tänään kun tulin kotiin niin olikin kiva yllätys odottamassa. Kemopetrolin tyypit olivat laittaneet heidän kokoelmalevyn nimikirjoituksin minulle saatekirjeen kera. Levy oli kuitenkin painettu ja se oli löytynyt jostakin levy-yhtiön laatikosta ;). Posti oli tosin yrittänyt turmella paketin parhaansa mukaan, mutta onneksi levy oli ehjä.

Kemopetrolilta ilmestyy 29.3.2006 Teleport niminen pitkäsoitto, 8.3.2006 ilmestyy single ko. levyltä jonka nimi on Planet.

Kemopetrolin promolevy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *