Moottoripyörät

Mopokausi avattu

Nyt on sitten mopokausi avattu tälle vuodelle. Kausi starttasi vähän heikosti kun piti aloittaa lataamalla akku, kun mopo ei jaksanut startata. Kyllä se jaksoi pyörittää, mutta ei vaan lähtenyt tulille. Olisinko lataillut 10 minuuttia ja koetin uusiksi ja sitten hörähti mopo tulille. Voi pojat, kylläpä voiman ääni puhui ;). Joo, olihan tuossa toinenkin vastoinkäyminen kun etukumi oli lähes tyhjä, huomasin tuon, kun ihmettelin että onpas sitä mopoa raskas työntää. Onneksi naapurilta löytyi pumppu että pääsi liikenteeseen. Mankin Nesteellä kävin laittamassa kumeihin oikeat paineet ja tankin täyteen bensaa ja sitten koeajolenkille. Tuntui hevoset levänneen talven aikana, kun olivat kovin pirteällä päällä. Kovin reippaasti ei mutkiin uskalla ajaa, kun ei tiedä miten paljon siellä on hiekkaa ja olihan sitä siellä ihan riittävästi. Nahkapukukin tuntui pysyneen koossaan talven aikana eli ei ollut kutistunut niin kuin niillä yleensä tapana on! Nyt vaan odotellaan lämpöisempiä kelejä ja puhtaampia katuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *