Valokuvaus

Kamera palasi “huollosta”

Kamera oli taas JAS-tekniikan huollossa parisen viikkoa, nyt siis jo kolmatta kertaa saman vian takia. Tällä kertaa oli toinen ääni kellossa, koska kamera tulee saman vian takia kolmatta kertaa jo huoltoon niin vaihdetaan uusi tilalle. Tänään kyselin kameran perään ja melkein heti sieltä tulikin viesti, että kamera on noudettavissa. Kävin sitten töiden jälkeen JAS:lla ja ensin oli vähän hämmennystä, kun tiskillä sanoivat että kamera ei välttämättä olekaan uusi. Kuulemma aina ei saa uutta kameraa tilalle vaan vaihtokamera voi olla jonkun toisen huoltoon tuoma, joka on sitten korjattu kuntoon. Kyselin sitten, että mitenkäs paljon sillä minun “uudella” kameralla on sitten kuvattu niin lupasivat tarkastaa. Entisellä kameralla ei ollut varmaan kuvattu kuin reilu 1000 laakia. Entäs jos saisitkin jonkun 50000 lauotun kameran tilalle? Kuulemma yritetään tarkastaa, että kamerat olisivat suurinpiirtein saman verran kuvattuja. No nyt kävi kuitenkin niin, että kamera oli täysin uusi. Tämähän tietysti minulle passaa, koska samalla saa uuden takuun.

Koetin heti kotiin tultua videokuvausta isolla herkkyydellä, ettei vaan olisi kuolleita pikseleitä ja eipä niitä onneksi näkynyt. Ehkä tässä nyt pääsee vihdoin kuvaamaankin eikä pelkästään huollattamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *