ValokuvausYleinen

PopFashion 06

Tulipa piipahdettua Messukeskuksessa katsastamassa PopFashion 06 tapahtuma. Samalla lipulla pääsi myös Fillari-, Kunto- ja Retkimessuille. Arvatenkin messut olivat muodin osalta aika pienet jos vertaa aiempina vuosina käytyihin Muotimessuihin joita ei enää järjestetä muutoin kuin ammattilaisille. Tilalle on tullut Muoti+Kauneus-messut. Messuilla ei ollut kuin yksi lava ja kaikki tapahtui samassa hallissa. Monena vuonna on tullut otettua kuvia messuilta ja poikkeusta ei tullut nytkään tehtyä. Hyvin kyllä tuli taas 10D:n rajat vastaan kun välillä näytössä vilkkui “busy” ja eihän siinä muu auttanut kuin odotella ja kiristellä hermoja. Näinä hetkinä tekisi mieli pistää kamera myyntiin ja ostaa uusi nopeampi kamera. PopFashion 06 Aina se on vaan yhtä vaikeata kuvata tuolla kun valot välkkyy ja on vaikka minkä väristä spottia pilaamassa kuvaa. Samoiten sommittelujen osalta tuppaa olemaan hankalaa kun siinä lavalla on monesti paljon porukkaa niin yhteen tyyppiin keskittyminen hankaloituu kun muut ovat edessä.

One thought on “PopFashion 06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *