Kahvi

Kaupungin paras…

…kahvikauppa on aika tavalla suvereenisti Kaffecentralen. Se on tullut todettua kerta toisensa jälkeen, palvelu on aina ensiluokkaista ja joka kerta on jäänyt hyvä mieli käynnin jäljiltä. Ei tuolta selviä alta tunnin koskaan pois kun henkilökunnan kanssa on niin mukava rupatella niitä näitä.

Kaffecentralen

Omasta espressokoneesta alkoi grupon tiiviste vedellä viimeisiään koska uuttaessa tiiviste vuosi vettä. Kaffecentralenista löytyi tiiviste koneeseen ja 9€:n hintaan sisältyi espresso ;). Toivotaan että tiputtelu loppuu tähän.

Viime aikoina on tullut juotua JuhlaMokkaa papukahvina ja se on ollut ihan ok makuista. Edellisellä Kaffecentralenin vierailulla viikko sitten ostin suodatinkahviksi Monterivan Marche Blu:ta ja se osoittautui oikein loistavaksi kahviksi. Kylläpä alkoi JuhlaMokka maistua pahalta tämän rinnalla. Kahvilla ja KAHVILLA on eroa! Nyt ostin kokeeksi 250gr Moakin Special Bar papuja, kuulemma on aika samantyyppinen kahvi kuin Monterivan Marche Blu. Suomalaisethan suosivat vaaleaa paahtoa pavuissa, en kyllä ymmärrä miksi koska yleensä on niin että mitä vaaleampi paahto sitä kitkerämpi maku. Henkilökohtaisesti juon huomattavasti mieluummin vahvaa, mutta pehmeää kahvia.

Moak Special Bar & Rancilio Silvian grupon tiiviste

Kaffecentralenissa saa kahvin yhteydessä aina jonkun kahvinamin jolla valmistellaan suu kahvinautintoon. Viime kerralla oli jo tarkoitus ottaa noita nameja kantoon mutta enhän minä niitä sitten muistanut ostaa. Nyt kuitenkin otin pari pakettia. Monterivan suklaa on aika perus tummaa suklaata. Moak:n suklaanamissa on taasen paahdettu kahvipapu sisällä, nams.

Kahvinameja

Kyselin Kristalta vielä tulevista Gastro-messuista joilla siis valitaan tämän vuoden Barista. Gastro 2006 on ammattitapahtuma, joten normaalisti tuonne ei pääse kaikki halukkaat. Krista kuitenkin lipsautti pari kutsua minulle joilla pääsee messuille katsomaan vuoden barista kilpailua.

Gastro 2006-messut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *