ValokuvausYleinen

Scandinavian Music Group

Tulipa käytyä kuuntelemassa SMG:tä Tavastialla eilen. Hyvän keikan vetäisivät jälleen tapansa mukaan. Biisit esitettiin enemmän rock-hengessä, jos levyillä kuultuihin versioihin vertaa. Saatiinpa kuulla vielä uusi biisikin nimeltään “Lopulta olemme kuitenkin yksin“. Bändillä näyttää olevan aina hauskaa soittaessa ja se tarttuu yleisöönkin. Moneen kertaan huomasi ihon menevän kananlihalle kun soitto kuulosti niin hyvälle. Edellisellä kertaa kun kävin Tavastialla musiikkia kuuntelemassa niin minulta evättiin kuvaus järjestelmäkameralla, koska minulla ei ollut kuvauslupaa. No tällä kertaa olin viisaampi ja hommasin luvan, joten kuvaus onnistui ilman ongelmia.

SMG Tavastialla 14.4.2006

Valot oli välillä hitusen vaikeat, kun taustalta loisti kirkkaat spotit juuri suoraan kameran suuntaan niin kontrasti kärsi aika rankasti. Kyllähän tuolta tuli joitakin ihan hyviäkin kuvia otettua. Objektiivina oli Canon 70-200mm f/2.8L IS USM. Välillä olis tarttenu vähän laajempaa polttoväliäkin, että olis saanut kaiken haluamansa kuvaan, mutta ei jaksanut kantaa isoa kassillista objektiiveja mukana. Kamera piti pitää ISO800-asennossa, koska valo ei muuten oikein riittänyt. Suljinajat pyöri siellä 1/100 tietämissä pääosin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *